English Version

Achizitie de carti straine

 

Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti, Serviciul Dezvoltarea Colectiilor, impreuna cu SC Books Unlimited SRL va ofera prin intermediul grupului editorial PEARSON EDUCATION ,care cuprinde mai multe edituri de prestigiu (Financial Times, Prentice Hall, Longman, Addison Wesley) un nou mecanism de patrundere in mediul academic a publicatiilor straine stiintifice.


Este vorba de o noua strategie de achizitionare a cartilor straine de nivel academic, politica de preturi fiind adaptata pietei editoriale romanesti, pretul cel mai ridicat nu depaseste 40 USD.


Acest grup editorial ofera profesorilor romani, cu titlu gratuit, carti si materiale auxiliare (CD-ROM-uri, dischete etc.) - pe domeniu de interes - pe care sa le studieze si sa le adopte ca suport de curs. Daca un titlu este inclus in bibliografia obligatorie a cursului, studentul sau biblioteca va achizitiona, la preturi mai mult de cat convenabile, acel titlu in mai multe exemplare, in functie de numarul de studenti.


Speram ca profesorii si studentii sa profite de aceste oportunitati iar achizitia de carte straina de nivel academic sa nu mai fie astfel atat de restrictiva si incatusata de preturi prohibite.


Sef serviciu,
Viorica Iepureanu


2002 - 2015 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat  fmi.unibuc.ro